Voor wie is VoorstSupport?

U bent een ondernemer die graag een certificering wilt behalen en u hebt daarbij hulp nodig van één van onze adviseurs. Wij nemen u bij de hand en begeleiden dit traject van A tot Z. Dat betekent echter niet dat u zelf achterover kunt gaan leunen. Onze adviseur gaat uit van uw interne betrokkenheid bij het project.

Na de certificering hebt u voldoende kennis opgedaan om het bijbehorende managementsysteem zelf te kunnen onderhouden. Alle metingen, overleggen, trainingen en bewustwordingsbijeenkomsten die mogelijk nodig zijn voor het behouden van uw certificering kunt u zelf organiseren.

Onze adviseur fungeert dus als aanjager en begeleider naar de certificering. U zelf blijft verantwoordelijk voor de uitvoering van de benodigde stappen.

Hoe werkt VoorstSupport?

Een VoorstSupport-traject begint gewoonlijk met een kennismakingsgesprek. Daarin vertelt u ons meer over uzelf, uw bedrijf en de doelen die u wilt behalen. Dit kennismakingsgesprek is geheel gratis.

Aan de hand van dit gesprek maken wij een inschatting van welke stappen genomen moeten worden om uw bedrijf klaar te maken voor certificering. Deze stappen zetten we in een duidelijke planning, zodat u een grove inschatting kan maken van de duur van het traject en de tijd die u er zelf aan kwijt zult zijn.

Na akkoord op de offerte gaat de meest passende adviseur direct voor u aan de gang. Samen bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van het stappenplan naar certificering. Wij staan in voor het resultaat!

Kan ik VoorstSupport nog aanpassen?

Ja, dat kan. Merkt u gedurende het traject dat u meer zelf kunt regelen dan dat u van tevoren had ingeschat en dat u onze adviseur dus minder nodig hebt? Dan schakelen wij onze hulp terug en betaalt u alleen de gemaakte uren.

Hebt u toch meer hulp nodig dan van tevoren ingeschat? Dan zijn er ook mogelijkheden om onze adviseur een of meerdere dagdelen per maand langs te laten komen om een traject intensiever te begeleiden en u ook praktische werkzaamheden uit handen te nemen.

Wat kost VoorstSupport?

Bij het stappenplan dat we vanuit ons kennismakingsgesprek maken, hoort een investering. Deze is enkel afhankelijk van de benodigde en ingeschatte tijdsbesteding die onze adviseur voor dit traject nodig heeft. De adviseur zorgt er altijd voor dat het project binnen deze raming blijft en u niet onaangenaam verrast wordt. Gaat u achteraf toch meer werkzaamheden zelf uitvoeren, dan ziet u dit uiteraard terug in hetgeen wij besteden.

Maak met ons een afspraak voor een inschatting van de kosten of stel uw vragen vrijblijvend via ons contactformulier.

Contact over deze manier van support

Ik heb een vraag aan Van Voorst Consult

U kunt ook direct een adviesgesprek aanvragen. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek van ongeveer een uur waarin we de tijd hebben om met u door te praten wat u wilt bereiken en hoe wij u daarbij kunnen helpen. PLAN EEN ADVIESGESPREK