Er is veel aandacht voor de gezondheid van consument. Om onze voedselketen veilig te maken zijn er tal van normen in het leven geroepen die (een stukje) van de voedselveiligheid in deze keten waarborgen. Enkele bekende normen hierbij zijn de BRC, ISO 22000, FSSC 22000 en GMP. Beheer van wet- en regelgeving, hygiëneplannen en de HACCP gevarenanalyse dragen ook bij aan deze veiligheid.

Meer informatie

Betrokken bij resultaat

Staar u niet blind op regels, controles en protocollen. Wij zijn goed thuis in de voor u geldende wetgeving en normen en weten dit te vertalen naar een zo praktisch mogelijke werkwijze. Grijp wel uw kans om voedselveiligheid te garanderen en tegelijk uw kwaliteit te waarborgen. Van Voorst Consult helpt u bij het opzetten en benutten van een doelgericht voedselveiligheids-systeem. Lees verder op de voor u relevante norm-pagina die u hier aan de rechterkant ziet staan. Vragen, neem gerust contact op.

Laten we ‘t nuchter bekijken. Voedselveiligheid moet je dóen.