Vertaling ISO 22002-1 en 22002-4 beschikbaar

Er op dit moment geen officiële Nederlandse vertaling van deze normen. Daarom heeft Van Voorst Consult, net als met andere Engelstalige normen, deze norm als gebruikschecklist in een goed leesbare Nederlandse vertaling omgezet. Dit verhoogt het gebruiksgemak en voorkomt vooral op de werkvloer interpretatieverschillen. Let op: alleen de eisen zijn vertaald en bij discussie zal de Engelse tekst altijd leidend zijn.

De vertaling wordt aangeleverd in een onbeveiligd Excel document. Bewerking, aanpassing, veldselectie e.d. zijn hiermee gewoon beschikbaar. Om een indruk te geven vindt u hier een printscreen van de ISO 22002-1 en ISO 22002-4 vertaling.
Deze vertaling heeft u voor slechts € 295,- excl. btw in huis. Vraag hem hier aan.

Voor meer informatie over de FSSC 22000 zie hier.

Van Voorst Consult heeft jarenlange ervaring met advies en begeleiding bij management systemen en de certificering hiervan. We helpen ook u bij het opzetten en benutten van een voedselveiligheidsysteem, praktisch en doelgericht. Wilt u meer weten over FSSC 22000 certificering en wat Van Voorst Consult op dat gebied voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!