Vertaling ISO 22002-1 en 22002-4 beschikbaar

Er op dit moment geen officiële Nederlandse vertaling van deze normen. Daarom hebben we als Van Voorst Consult deze norm als gebruikschecklist in een goed leesbare vertaling omgezet. Dit verhoogt het gebruiksgemak en voorkomt vooral op de werkvloer interpretatieverschillen.

De vertaling wordt aangeleverd in een onbeveiligd Excel document. Bewerking, aanpassing, veldselectie e.d. zijn gewoon mogelijk. Let wel: alleen de eisen zijn vertaald en tijdens discussies met de certificerende instantie zal de officiële Engelse versie leidend zijn. Zie deze pagina voor een voorbeeld van de vertaling. Voor meer informatie over de FSSC 22000 zie hier.

Wilt u deze vertaling kopen? Of inhoudelijk advies of ondersteuning bij de implementatie van deze eisen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Van Voorst Consult heeft jarenlange ervaring met advies en begeleiding bij management systemen en de certificering hiervan. We helpen ook u bij het opzetten en benutten van een voedselveiligheidsysteem, praktisch en doelgericht. Wilt u meer weten over FSSC 22000 certificering en wat Van Voorst Consult op dat gebied voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!