Bent u op zoek naar een adviseur die u helder en duidelijk kan adviseren en begeleiden in de regio Helmond over VCA */**/petrochemie? Van Voorst Consult heeft zijn adviseurs ook in de regio Helmond zodat er korte communicatielijnen liggen en we u snel van dienst kunnen zijn.

Wat is VCA */**/petrochemie?

VCA certificering is een nuttig middel om in één keer aan te tonen dat uw bedrijf op een groot aantal punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Vanwege het gemak, stellen opdrachtgevers eenvoudigweg het beschikken over het VCA certificering als voorwaarde.

Bedoelt voor een veilige(re) en gezonde(re) werkomgeving en vaak als voorwaarde om als uitvoerende organisatie werkzaamheden voor opdrachtgevers te mogen verrichten.

Wij helpen u graag naar een snelle en duidelijke VCA-certificering. Zie onze voor een voorbeeld van onze EasyTool methode om de VCA in te verwerken. Uw adviseur in de regio Helmond is Paul Louwers. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of vraag een offerte op.

In diverse locaties in het land hebben wij onze vaste adviseurs.