Praktische hulp en duurzaam advies

De economie bloeit en uw bedrijf groeit mee. Wanneer u nieuwe stappen zet brengt dit altijd uitdagingen en risico’s met zich mee. Van Voorst Consult kan u als geen ander helpen doordat wij met u meegroeien.Windmolen in weiland

Van Voorst Consult bestaat al sinds 1994 en heeft dus meer dan 20 jaar ervaring als onafhankelijk adviesbureau. Met meer dan 10 adviseurs hebben wij de slagkracht, de ervaring en de specialismen om u te ondersteunen waar u dat wilt.

Onze focus heeft altijd gelegen bij het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten en bieden van meerwaarde. Veel van onze adviseurs ondersteunen “hun” bedrijven al jaren en kennen deze door en door. Dat schept vertrouwen!

“Onze focus heeft altijd gelegen bij het opbouwen van duurzame relaties.”

Advies op maat

Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van Van Voorst Consult? Wij sluiten aan bij uw wensen. Van advies op hoofdlijnen, waarbij kennisoverdracht de insteek is, tot het meer ontzorgen of overnemen van uw KAM-management (InterimSupport). Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Tevredenheid

Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Wij staan vierkant achter onze dienstverlening. Het bewijs voor deze visie van Van Voorst Consult is onze eigen ISO 9001-certificering.

Desondanks kan het een keer anders lopen dan gewenst. Dat is niet erg, zolang we hier maar duidelijk over communiceren. Neem altijd contact op als we het beter kunnen doen, al horen wij natuurlijk ook graag uw slagings-verhalen.