Als (food)adviseur run je het project en voorzie je de klant van praktische en pasklare oplossingen. Je functioneert als sparringspartner bij de klanten als het gaat om hun kwaliteits- of voedselveiligheidsmanagementsysteem met name in relatie tot certificering. Je bent een zelfstandig projectleider.

Ga jij onze klanten adviseren?

We zoeken een adviseur met ervaring, vakkennis en goede communicatieve eigenschappen. Je bent bereid te werken vanuit onze filosofie, werkwijze en bedrijfsnaam. Je draagt ons motto uit bij de klant; ontzorgt bij certificering en versterkt in bedrijfsvoering.

Je hebt de volgende competenties:

  • Je bent proactief, creatief en oplossingsgericht;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in voedselveiligheid en/of kwaliteitsmanagement en hebt kennis en ervaring van voedselveiligheidsnormen zoals FSSC, BRC en IFS;
  • Je neemt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, tijdsinzet en resultaten van je projecten;
  • Kan goed zelfstandig werken met de klantwens voor ogen;
  • Krijgt energie van het bieden van meerwaarde aan onze klanten;
  • Je komt uit de regio Zuid-/Oost- Nederland.

Wij bieden jou als freelance foodadviseur:

Een organisatie die je sterk opneemt in de procesgang en probeert mee te denken in je project-wensen. Mooie projecten waarin je je kennis en ervaring kunt inzetten om organisaties verder te helpen. Support en kennisdeling maar ook vrijheid in het inrichten van je eigen projecten binnen onze visie van ontzorgen en versterken. Uiteraard bieden we een goede vergoeding voor geleverde diensten en waar nodig een inhoudelijke kennismeeting en/of bedrijfsuitje.

Over Van Voorst Consult:

Wij zijn een adviesbureau die organisaties helpt bij het opzetten en beheren van een praktisch en doelgericht (certificeerbaar) managementsysteem en adviseert in organisatievraagstukken. We krijgen energie van het opbouwen van een relatie met onze klanten en het creëren van meerwaarde. We hebben niet voor niets ons motto ‘Ontzorgt bij certificering en versterkt in bedrijfsvoering’.

Werken bij Van Voorst Consult?

Interesse, kennismaking of meer weten? Neem contact op met Gijsbert van Voorst via 06-54 20 13 35 of gvanvoorst@vanvoorstconsult.nl.

Download hier de freelance foodadviseur vacature als PDF.
En maak alvast kennis met je collega’s!