Als (food) adviseur geef je advies en ondersteuning aan klanten over vraagstukken op de vakgebieden voedselveiligheid, levensmiddelentechnologie, kwaliteit en organisatieadvies. Je bent sparringpartner voor jouw klanten als het gaat om hun kwaliteitsmanagementsysteem met name in relatie tot certificering. Hierbij werk je veelal bij onze klanten en verder plaats- en tijdonafhankelijk vanuit huis of ons kantoor. Je ontvangt nieuwe projecten van onze salesmanager en bent hierna zelfstandig projectleider én verantwoordelijk voor je eigen agenda en klanten/relaties.

Herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent proactief en oplossingsgericht.
  • Je hebt ervaring in voedselveiligheid en/of kwaliteitsmanagement en hebt kennis en ervaring van voedselveiligheidsnormen zoals FSSC, BRC, ISO en/of IFS.
  • Je functioneert op HBO werk- en denkniveau.
  • Je kunt goed zelfstandig werken met de klantwens voor ogen.
  • Je krijgt energie van het bieden van meerwaarde aan onze klanten.

Wij bieden jou als foodadviseur:

Een baan waarbij je veel vrijheid hebt in je eigen adviesprojecten en agenda, én waar geen dag hetzelfde is! Je kunt je richten op vakgebieden en branches naar jouw wens. Er is ruimte om je volop te ontwikkelen in zowel adviesprojecten als in opleidingsmogelijkheden rondom onze vakgebieden. Uiteraard bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, laptop, mobiel, onkostenvergoeding en thuiswerkmogelijkheden.

Van Voorst Consult is:

Een landelijk adviesbureau dat organisaties helpt bij het opzetten en beheren van een praktisch en certificeerbaar managementsysteem en adviseert in organisatievraagstukken. Dit doen wij op de vakgebieden kwaliteit, arboveiligheid, milieu, voedselveiligheid en informatiebeveiliging. Onze adviseurs hebben een doelgerichte aanpak en krijgen energie van het opbouwen van een relatie met onze klanten en het creëren van meerwaarde.

Werken bij Van Voorst Consult?

Interesse, kennismaking of meer weten? Neem contact op met Gijsbert van Voorst via 06-54 20 13 35 of gvanvoorst@vanvoorstconsult.nl.

Download hier de vacature foodadviseur als PDF.
En maak alvast kennis met je collega’s!