Als adviseur begeleid je organisaties met het zetten van de volgende stap in hun organisatieontwikkeling. Je geeft advies en ondersteuning op het vakgebied informatiebeveiliging en verder naar wens één of meerdere van onze andere vakgebieden. Je bent een sparringpartner voor jouw klanten als het gaat om hun managementsysteem met name in relatie tot certificering. Hierbij werk je veelal bij onze klanten en verder plaats- en tijdonafhankelijk vanuit huis of evt. op ons kantoor. Je ontvangt nieuwe projecten van onze salesmanager en bent hierna zelfstandig projectleider én verantwoordelijk voor je eigen planning en klanten/relaties.

Herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent proactief en oplossingsgericht.
  • Je functioneert op HBO werk- en denkniveau;
  • Je kunt goed zelfstandig werken met de klantwens voor ogen.
  • Je krijgt energie van het bieden van meerwaarde aan onze klanten.
  • Bij voorkeur uit de regio midden-Nederland (Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland).

Wij bieden jou als adviseur:

Een baan waarbij je veel vrijheid hebt in je eigen adviesprojecten en agenda, én waar geen dag hetzelfde is! We werken zelfstandig en zijn er voor elkaar als een team. Je kunt je richten op vakgebieden en branches naar jouw wens. Er is ruimte om je volop te ontwikkelen in zowel adviesprojecten als in opleidingsmogelijkheden rondom de vakgebieden waar jouw interesses liggen. Uiteraard bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak met privégebruik, laptop of Macbook, mobiel, ergonomische (thuiswerk)voorzieningen, alle benodigde opleidingen / training,  vaste onkostenvergoeding en een bonusstructuur & winstdeling.

Van Voorst Consult is:

Een landelijk adviesbureau dat haar klanten graag ondersteund bij het opzetten en beheren van een praktisch en certificeerbaar managementsysteem en daarbij adviseert in organisatievraagstukken. Dit doen wij op de vakgebieden kwaliteit, arboveiligheid, milieu, informatiebeveiliging en voedselveiligheid. Onze adviseurs hebben een doelgerichte aanpak en krijgen energie van het opbouwen van een relatie met onze klanten en het creëren van meerwaarde.

Werken bij Van Voorst Consult?

Interesse, kennismaking of meer weten? Neem contact op met Aart Otten via 06-51 00 56 92 of aotten@vanvoorstconsult.nl.
Deadline vacature: per direct welkom in ons team.

Download hier de vacature adviseur informatiebeveiliging als PDF.
En maak alvast kennis met je collega’s op www.vanvoorstconsult.nl/team.