Uitbreiding directie Van Voorst Consult

Sinds 1 september is Aart Otten toegetreden tot de directie van Van Voorst Consult. Hiermee geeft oprichter Gijsbert van Voorst richting aan de toekomst van Van Voorst Consult, verdere groeiambities en ondersteuning van haar klanten.Directie - Van Voorst Consult

De uitbreiding van de directie is een logisch gevolg van de groei van de onderneming en de toename van het aantal opdrachten. Gijsbert Van Voorst: “Binnen een dynamisch groeiende markt is het binnenhalen van een sparringspartner van de nieuwe generatie winst voor mij en voor onze organisatie. We kunnen elkaar versterken en aanvullen: onze neuzen staan dezelfde kant op.”

Aart Otten werkt al bijna 8 jaar bij Van Voorst Consult en kan gezien worden als een ervaren en veelzijdig bedrijfskundig adviseur. Zijn passie is zorgen dat uw managementsysteem het gewenste resultaat oplevert en hiermee uw organisatie versterkt in uw bedrijfsvoering. Zodat u als organisatie kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Sterker

Van Voorst Consult bestaat uit een team van deskundige adviseurs in de vakgebieden kwaliteit, arboveiligheid, milieu, food, informatiebeveiliging en organisatie & verandering. Door heel Nederland en daarbuiten bewijzen zij elke dag weer dat certificering meer is dan het behalen van een papiertje. Onze adviseurs dragen bij aan uw bedrijfsvoering zodat het certificaat een echte meerwaarde wordt voor uw bedrijf.