Staat altijd klaar om vol passie uw ondernemersvragen te beantwoorden. Enthousiasmeert u graag over onze unieke aanpak. Dit doet hij op een transparante, praktische en klantgerichte manier, maar bovenal; met een glimlach. Daarom past hij ook zo goed bij Van Voorst Consult.

Niet alleen van zijn werk geniet Wim. In zijn vrije tijd geniet hij van vrienden/familie en het ontdekken van andere landen.

W.C. (Wim) van Leeuwen
Salesmanager / adviseur
(Kesteren)

Zeer ruime ervaring in een varia aan bedrijven. Milieukundige en veiligheidskundige. Zijn passie is uw organisatie te ondersteunen naar certificering.

Is een familiemens, hobbies zijn herten fokken, klussen in en rond het huis en het opknappen van oude gebruiksvoorwerpen.

G.J.C. (Gijsbert) van Voorst
Directeur / adviseur
(Uddel)

Levensmiddelentechnoloog, kwaliteits- en milieukundige, lead auditor, gecertificeerd BRC-consultant en meer dan 25 jaar ervaring. Ton is onze ‘vakidioot’ in de beste zin van het woord.

Een harde werker die naast het advieswerk zijn familie en een goed boek hoog waardeert.

Ing. T. (Ton) Kortekaas
Senior adviseur / gecertificeerd BRC-consultant
(Raalte)

Onze administratieve duizendpoot. Annemieke draagt zorg voor een correcte facturering en (financiële) administratie. Altijd vrolijk en actief.

Geniet van haar man en kinderen, en bezig zijn op hun agrarisch bedrijf.

A. (Annemieke) Scholman
(Fin.) administrateur
(Dronten)

Een ondernemende duizendpoot. Brede interesse met een voorliefde voor techniek en information technology. Krijgt energie van uw ondernemersvragen en het vinden van de best passende oplossing hiervoor. “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.”

Geniet van het oplossen van technische klussen en hooibouw met vrienden op een heerlijke zomerdag.

A.C. (Aart) Otten BBA
Directeur / adviseur
(Zeist)

Een echte praktijkman die graag met beide benen in de modder staat. Samen met de klant zoeken naar een zo concreet mogelijke, praktische oplossing. Een analyticus met o.a. ervaring in food, milieu en ICT.

Woont met vrouw en kinderen in het mooie Zeeuwse land en is in zijn vrije tijd veel bezig met muziek.

L.H. (Lambert) Scherrenburg
Adviseur
('s Gravenpolder, Zeeland)

Henriëtte heeft ruime ervaring in de food-industrie en kwaliteit en de gecertificeerd IFS Consultant van Nederland. Ze heeft gewerkt aan meerdere kanten van de tafel en neemt deze ervaring mee in een goed advies voor haar klanten.

In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag voor vrienden. Daarnaast geniet ze met haar man van het ontdekken van Europa met de camper.

H.H. (Henriëtte) de Iongh-Postma
Senior adviseur
(Lelystad)

Kees heeft met zijn 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en 15 jaar als (interim-)manager in de zorg een brede kijk op organisaties. Hij geniet ervan om een poosje met uw organisatie mee te lopen op weg naar certificering én daarbij zijn kennis te kunnen delen.

Geboren in Rotterdam, woont Kees nu al 35 jaar op de Veluwe, waar hij graag een wandeling in de natuur maakt.

C.J. (Kees) Molenaar
Senior adviseur
(Nunspeet)

Een kundige kwaliteitsmanager die zijn ervaring heeft opgebouwd vanuit de foodsector en dit in de volle breedte kan toepassen. Martijn zoekt graag samen met u naar een doelmatige en uitvoerbare implementatie van uw kwaliteitssysteem binnen uw bedrijf.

Buiten werktijd geniet hij van zijn gezin, muziek en klussen in en rondom het huis.

M.W. (Martijn) Potter
Adviseur
('s Gravenpolder, Zeeland)

Enthousiaste praktijkman en veiligheidskundige (MVK) met oog voor detail en een klantgerichte aanpak. Heeft een achtergrond in de transport, logistiek en installatiebranche. Als adviseur ondersteund hij u graag op de vakgebieden veiligheid, milieu en kwaliteit.

In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin, het lezen van een goed boek of klussen.

B. (Bas) Andriesse
Adviseur
(Papendrecht)

Een adviseur die zich thuis voelt in het midden en kleinbedrijf en die met gezond verstand bedrijven ondersteunt op het gebied van veiligheid, milieu of kwaliteit.

Jeroen kijkt in zijn vrije tijd graag een serie en brengt tijd door met familie en vrienden.

J. (Jeroen) Witsenboer
Adviseur
(Groningen)

Claudia is een no-nonsens adviseur die zich thuis voelt in de agribusiness. Met gezond boerenverstand ondersteunt zij op het gebied van kwaliteitssystemen in de agrarische en aanverwante sector. ‘Getting things done’ is haar motto.

In haar vrije tijd is ze een sportieve wandelaarster die ook graag tijd besteed aan gezin, familie en een goed boek.

C. (Claudia) Hooiveld
Adviseur
(Emmeloord)

Marcel heeft ruim 25 jaar ervaring in de opleidings-, facilitaire- en schoonmaakbranche. Werkt vanuit een constructieve samenwerking aan het resultaat van opdrachtgevers. Een goede sparringpartner.

Marcel geniet van uiteten en weekendjes weg. Houdt wielrennen gepassioneerd bij en leest zaterdagmorgen uitgebreid de krant.

M.E. (Marcel) de Jong
Adviseur
(Voorthuizen)
A.A.M. (Astrid) Kuipers
Adviseur
(Apeldoorn)

Gericht op uw organisatie-vragen als start voor ieder project. Bouke werkt graag aan relaties en meerwaarde in onze dienstverlening. Gedegen ervaring in voedselveiligheid. Hij heeft het lef gebaande paden naast zich te laten en waar nodig verandering aan te dragen.

Houdt van lekker eten en geniet van mooie reizen.

B.J. (Bouke) de Vries
Adviseur
(Amsterdam)

Mark is bedrijfskundig MER’er, trained CISSP-consultant en een adviseur van niveau. ‘Organisatie & Verandering’ is zijn passie. Naast zijn rol als security officer bij een grote woningcorporatie adviseert hij graag nog enkele klanten op met name IB-gebied. Een klantgerichte adviseur die u en uw organisatie echt die stap verder laat maken.

Niet vies van wat adrenaline is Mark fanatiek kitesurfer.

M. (Mark) Blaauw
Adviseur
(Harderwijk)

Servaas is een resultaatgerichte, pragmatisch adviseur met ruime ervaring op het gebied van business en informatie technologie.

Zijn passie ligt op het snijvlak van continue verbeteren en innoveren met een sterke focus op mensen, processen en technologie.

Zijn vrije tijd besteed hij aan zijn gezin en sporten.

S.G.B.H. (Servaas) van de Voort
Adviseur
(Emmeloord)

Casper heeft jarenlange praktijkervaring in het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen. Casper is vooral praktisch en pragmatisch ingesteld en werkt graag samen met opdrachtgevers naar een goed resultaat.

In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje tennis, houdt van lekker eten en is zomers vaak op het water te vinden.

C.J. (Casper) Weststeijn
Adviseur
(Lelystad)

Ik ben Kirby en ik werk al 20 jaar in de levensmiddelensector, vanuit alle invalshoeken als medewerker, consultant en ondernemer.

In het echte leven word ik gelukkig van mijn zoon, hond, gezelligheid met familie en vrienden. Als er wind staat ga ik graag windsurfen. Bij weinig wind: lezen, varen, skaten en nog heel veel meer natuurlijk. Earth, wind and fire!

K. (Kirby) Bitter
Adviseur
(Almere)

Een expert met meer dan 40 jaar managementervaring in o.a. retail, wholesale en logistieke dienstverlening. Kan bedrijfsprocessen snel doorgronden en is een goed sparringspartner voor management en directie.

Is sportief ingesteld en geniet in zijn vrije tijd van golf, wintersport, voetbal maar ook wandelen in de natuur.

G. (Gerard) van der Werff
Adviseur
(Amersfoort)
A. (Adrie) Joosse
Adviseur
(Veenendaal)

Henk is bedrijfskundige. Hij geniet ervan om samen met de klant iets tot stand te brengen wat de klant verder helpt. Focus en ervaring op het gebied van financiële processen.

Woont samen met zijn vrouw en zoontje in het midden van het land. In z’n vrije tijd is Henk een echte lezer.

H. (Henk) Achterberg
Adviseur AO/IC
(Neerrijnen, Zaltbommel)