Staat altijd klaar om vol passie uw ondernemersvragen te beantwoorden. Enthousiasmeert u graag over onze unieke aanpak. Dit doet hij op een transparante, praktische en klantgerichte manier, maar bovenal; met een glimlach. Daarom past hij ook zo goed bij Van Voorst Consult.

Niet alleen van zijn werk geniet Wim. In zijn vrije tijd geniet hij van vrienden/familie en het ontdekken van andere landen.

W.C. (Wim) van Leeuwen
Salesmanager / Adviseur
(Kesteren)

Zeer ruime ervaring in een varia aan bedrijven. Milieukundige en veiligheidskundige. Zijn passie is uw organisatie te ondersteunen naar certificering.

Is een familiemens, hobbies zijn eekhoorns fokken en het opknappen van oude gebruiksvoorwerpen.

G.J.C. (Gijsbert) van Voorst
Directeur / Adviseur
(Uddel)

Levensmiddelentechnoloog, kwaliteits- en milieukundige, lead auditor, gecertificeerd BRC-consultant en meer dan 20 jaar ervaring. Ton is onze ‘vakidioot’ in de beste zin van het woord.

Een harde werker die naast het advieswerk zijn familie en een goed boek hoog waardeert.

Ing. T. (Ton) Kortekaas
Senior adviseur / gecertificeerd BRC-consultant
(Raalte)

Onze administratieve duizendpoot. Annemieke draagt zorg voor een correcte facturering en (financiële) administratie. Altijd vrolijk en actief.

Geniet van haar man en kinderen, en bezig zijn op hun agrarisch bedrijf.

A. (Annemieke) Scholman
(Fin.) administrateur
(Dronten)

Een ondernemende duizendpoot. Brede interesse met een voorliefde voor techniek en information technology. Krijgt energie van uw ondernemersvragen en het vinden van de best passende oplossing hiervoor. “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.”

Geniet van het oplossen van technische vraagstukken of hooibouw met vrienden op een heerlijk zomerdag.

A.C. (Aart) Otten BBA
Directeur / Adviseur
(Zeist)

Paul weet zijn weg in complexe omgevingen en zware projecten. Expert op het gebied van organisatie advies, kwaliteitszorg, milieukunde en veiligheidskunde.
Hij is analytisch, kritisch en open/direct. “Als je ergens aan begint, dan moet je ook doorzetten!”

Zijn vrije tijd is voor zijn kids en het opknappen van oldtimers.

Ing. P.J.N. (Paul) Louwers
Senior adviseur
(Rijkevoort)

Een echte praktijkman die graag met beide benen in de modder staat. Samen met de klant zoeken naar een zo concreet mogelijke, praktische oplossing. Een analyticus met o.a. ervaring in food, milieu en ICT.

Woont met vrouw en kinderen in het mooie Zeeuwse land en is in zijn vrije tijd veel bezig met muziek.

L.H. (Lambert) Scherrenburg
Adviseur
('s Gravenpolder, Zeeland)

Henriëtte heeft ruime ervaring in de food-industrie en kwaliteit. Ze heeft gewerkt aan meerdere kanten van de tafel en neemt deze ervaring mee in een goed advies voor haar klanten.

In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag voor vrienden. Daarnaast geniet ze met haar man van het ontdekken van Europa met de camper.

H.H. (Henriëtte) de Iongh-Postma
Adviseur
(Lelystad)

Een adviseur die zich thuis voelt in het midden en kleinbedrijf en die met gezond verstand bedrijven ondersteunt op het gebied van veiligheid, milieu of kwaliteit.

Jeroen kijkt in zijn vrije tijd graag een serie en brengt tijd door met familie en vrienden.

J. (Jeroen) Witsenboer
Adviseur
(Groningen)

Claudia is een no-nonsens adviseur die zich thuis voelt in de agribusiness. Met gezond boerenverstand ondersteunt zij op het gebied van kwaliteitssystemen in de agrarische en aanverwante sector. ‘Getting things done’ is haar motto.

In haar vrije tijd is ze een sportieve wandelaarster die ook graag tijd besteed aan gezin, familie en een goed boek.

C. (Claudia) Hooiveld
Adviseur
(Emmeloord)

Marcel heeft ruim 25 jaar ervaring in de opleidings-, facilitaire- en schoonmaakbranche. Werkt vanuit een constructieve samenwerking aan het resultaat van opdrachtgevers. Een goede sparringpartner.

Marcel geniet van uiteten en weekendjes weg. Houdt wielrennen gepassioneerd bij en leest zaterdagmorgen uitgebreid de krant.

M.E. (Marcel) de Jong
Adviseur
(Voorthuizen)
A.A.M. (Astrid) Kuipers
Senior adviseur
(Apeldoorn)

Gericht op uw organisatie-vragen als start voor ieder project. Bouke werkt graag aan relaties en meerwaarde in onze dienstverlening. Gedegen ervaring in voedselveiligheid. Hij heeft het lef gebaande paden naast zich te laten en waar nodig verandering aan te dragen.

Houdt van lekker eten en geniet van mooie reizen.

B.J. (Bouke) de Vries
Adviseur
(Amsterdam)

Mark is bedrijfskundig MER’er, trained CISSP-consultant en een adviseur van niveau. ‘Organisatie & Verandering’ is zijn passie. Naast zijn rol als security officer bij een grote woningcorporatie adviseert hij graag nog enkele klanten op met name IB-gebied. Een klantgerichte adviseur die u en uw organisatie echt die stap verder laat maken.

Niet vies van wat adrenaline is Mark fanatiek kitesurfer.

M. (Mark) Blaauw
Adviseur
(Emmeloord)

Servaas is een resultaatgerichte, pragmatisch adviseur met ruime ervaring op het gebied van business en informatie technologie.

Zijn passie ligt op het snijvlak van continue verbeteren en innoveren met een sterke focus op mensen, processen en technologie.

Zijn vrije tijd besteed hij aan zijn gezin en sporten.

S.G.B.H. (Servaas) van de Voort
Adviseur
(Emmeloord)

Ik ben Kirby en ik werk al 20 jaar in de levensmiddelensector, vanuit alle invalshoeken als medewerker, consultant en ondernemer.

In het echte leven word ik gelukkig van mijn zoon, hond, gezelligheid met familie en vrienden. Als er wind staat ga ik graag windsurfen. Bij weinig wind: lezen, varen, skaten en nog heel veel meer natuurlijk. Earth, wind and fire!

K. (Kirby) Bitter
Adviseur
(Almere)

Casper heeft jarenlange praktijkervaring in het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen. Casper is vooral praktisch en pragmatisch ingesteld en werkt graag samen met opdrachtgevers naar een goed resultaat.

In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje tennis, houdt van lekker eten en is zomers vaak op het water te vinden.

C.J. (Casper) Weststeijn
Adviseur
(Lelystad)

Henk is bedrijfskundige. Hij geniet ervan om samen met de klant iets tot stand te brengen wat de klant verder helpt. Focus en ervaring op het gebied van financiële processen.

Woont samen met zijn vrouw en zoontje in het midden van het land. In z’n vrije tijd is Henk een echte lezer.

H. (Henk) Achterberg
Adviseur AO/IC
(Neerrijnen, Zaltbommel)