Deze pagina is voor het laatst aangepast op 04-07-2018

Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Daarnaast worden uw persoonsgegevens beschermd door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG ofwel de Europese GDPR).
Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u gebruik maakt van onze website of contactformulier, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee u van dienst zijn.
Als u vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Van Voorst Consult. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Van Voorst Consult respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en doet haar uiterste best dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Van Voorst Consult of die van een derde partij die voor ons als verwerker fungeert. Wij zullen deze gegevens enkel combineren met andere persoonlijke gegevens welke wij intern beschikbaar hebben danwel als openbare informatie bestempeld kan worden en als zodanig voor Van Voorst Consult toegankelijk is.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Van Voorst Consult of die van een derde partij. Deze gegevens zullen wij enkel combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken binnen ons eigen CRM / werkomgeving.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze website-gebruikers, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Van Voorst Consult of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.
U kunt deze cookies weigeren of beperken. Zie hiervoor ook ons cookiebeleid.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacy statement tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen of u deze informatie-stroom zelf bent gestart. Denk hierbij aan Whatsapp of andere Messenger die u rechtstreeks met uw adviseur kunt opstarten.

Voor de verbetering van onze dienstverlening houden wij in sommige gevallen persoonsgegevens bij op basis van een gerechtvaardigd belang of als u hier vooraf toestemming voor heeft gegeven. U kunt hier altijd bezwaar op maken.

Derden

De informatie wordt enkel met derden gedeeld die voor ons als verwerker fungeren binnen de vooropgestelde doeleinden. Onze werknemers en eventuele verwerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven van onze nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Geheimhoudingsverklaring

Het komt voor dat wij binnen projecten verzocht worden geheimhoudingsverklaringen / NDA’s te tekenen. Hieraan werken wij zowel als organisatie, directie als adviseurs aan mee. VOG kunnen naar wens worden opgevraagd en overlegd. Over opslag van klant- en projectgegevens kunnen naar wens separaat afspraken worden gemaakt.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Ook heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Van Voorst Consult
De Gouwe 49
8253 PA  Dronten
0321-325 111
info@vanvoorstconsult.nl