Van Voorst Consult helpt al sinds 1994 bedrijven met het zetten van de volgende stap. Voor het ene bedrijf is dat het behalen van een bepaald (ISO-)certificaat, voor andere bedrijven is dat het versterken van de bedrijfscultuur, procesoptimalisatie of het vormgeven van een vernieuwde missie/visie. Wat het ook is: Van Voorst Consult brengt u vanuit ruime ervaring op effectieve wijze verder.

De adviseurs van Van Voorst Consult zijn er voor de vragen waar u zelf niet uitkomt of de zaken die u zelf niet georganiseerd krijgt. Ons doel is niet om uw organisatie ingrijpend te veranderen. Onze ervaring is dat uw bedrijf vaak al voor 80% voldoet aan de gestelde wensen of norm(en). Wij helpen u dit zichtbaar te maken en de overige 20% invulling te geven. En we doen dat in nauw overleg. Onze hulp kan dus variëren van het inzichtelijk maken van uw processen compliant aan een norm tot het versterken van uw bedrijfsstructuur, ons advies sluit aan bij uw wensen. Bekijk hier al onze diensten of neem vandaag nog contact met ons op.

Wij zijn graag de beste in ons vak,  bij Van Voorst Consult telt vakkennis en ervaring. Al onze adviseurs hebben aantoonbare relevante werkervaring.

Wij zijn graag de beste in ons vak, bij Van Voorst Consult telt vakkennis en ervaring. Al onze adviseurs hebben aantoonbare werkervaring in hun vakgebied en kunnen deze deskundigheid inbrengen binnen uw procesgang. Als u ons vertelt waar u naar toe wilt, dan houden wij rechte koers naar het door u gestelde doel. Omdat wij weten dat u meer te doen hebt dan ons te woord staan is, komen wij gelijk ter zake. Wij nemen liever niet meer tijd dan nodig is om het gestelde doel te behalen. Wij staan er dus net zo als u in: het behalen van een norm of certificering is mooi, maar ondergeschikt aan uw totale bedrijfsproces.

Behalve de vakkennis en ervaring brengen onze adviseurs ook een positieve kijk op uw organisatie mee. Adviseurs van Van Voorst Consult houden ervan om met u te sparren over wat er goed gaat in uw organisatie en wat er mogelijk beter kan. Wij zijn ervan overtuigd dat een positieve houding een positief resultaat oplevert. We vertalen dat in een open en eerlijke samenwerking een klantgerichte aanpak en bovenal: een lach op zijn tijd.

Waarom kiezen voor Van Voorst Consult?

  • Ervaring sinds 1994
  • Aantoonbaar sneller resultaat
  • Werken met praktisch stappenplan
  • Ook begeleiding ná certificering of bedrijfsversterking
  • Van advies tot overnemen van (KAM-)taken in uw organisatie
  • Flexibele inzet, taak- en tijdsbesteding naar wens
  • Een vraag/mailtje tussendoor, dat rekenen we niet

 

Van Voorst Consult, certificaten en erkenningen

De beste in je vak willen zijn, betekend ook zelf invulling geven aan de juiste kwalificaties.

Van Voorst Consult - ISO 9001 certificering

ISO 9001 gecertificeerd: hiermee tonen wij aan dat onze bedrijfsvoering / managementsysteem aantoonbaar is ingericht om invulling te geven aan de eisen en verwachtingen van onze klanten, collega’s en andere relevante stakeholders en dat we dit proces iedere dag een stapje beter willen doen. Download hier ons ISO 9001-certificaat.

Approved partner certificerende instellingen: wij werken CI-onafhankelijk en geven u altijd drie namen van certificerende partijen die qua aanpak en insteek bij uw organisatie zullen passen. Het feit dat wij voor deze CI’s tot hun approved partners mogen behoren toont aan dat onze praktische werkwijze en Easytool-sjablonen feilloos aansluiten bij de ISO-eisen zodat u de audit gegarandeerd positief kunt doorlopen.

BRC consultant - BRCGS consultant - Van Voorst ConsultSerieus goede adviseurs: wij staan voor kwaliteit, dat zie je in brede vakkennis en veel (heel veel) ervaring. Onze insteek is dat uw adviseur u in (vrijwel) ieder ISO-vraagstuk kan ondersteunen.IFS recognized consultant - Van Voorst Consult En anders dit direct kan navragen bij een collega. Onze experts zijn o.a. lead auditor, gecertificeerd BRC consultant, gecertificeerd IFS consultant, middelbaar of hogere veiligheidskundige (MVK’er of HVK’er), trained CISSP consultant, gediplomeerd milieukundige of bedrijfskundige.

MVO keurmerk logo

Draagt maatschappelijke verantwoordelijkheid: er is meer dan gewoon een bedrijf runnen, dat ervaar je ‘met de jaren’. Wij proberen onze verantwoordelijkheid iedere keer een stapje beter te nemen, uiteraard met een gezonde organisatie als basis.
Zijn we een goed werkgever, geven we ruimte voor ontwikkeling en delen we successen?
Luisteren we goed naar de wensen van de klant en bieden wij wat echt / enkel nodig is?
En kunnen we onze milieu-impact beperken door de juiste investeringen daar waar nodig, denk aan een duurzaam pand en een passend wagenpark, maar ook slim agendabeheer en gebruiken van IT-mogelijkheden voor plaatsonafhankelijk werken.

Kunnen wij een onderwerp beter waarmaken dan u hierboven leest, heeft u een ‘opportunity for improvement’, neem gerust contact met ons op via de algemene wegen of rechtstreeks met Aart Otten.