Van Voorst Consult helpt al sinds 1994 bedrijven met het zetten van de volgende stap. Voor het ene bedrijf is dat het behalen van een bepaald (ISO-)certificaat, voor andere bedrijven is dat het versterken van de bedrijfscultuur, procesoptimalisatie of het vormgeven van een vernieuwde missie/visie. Wat het ook is: Van Voorst Consult brengt u vanuit ruime ervaring op effectieve wijze verder.

De adviseurs van Van Voorst Consult zijn er voor de vragen waar u zelf niet uitkomt of de zaken die u zelf niet georganiseerd krijgt. Ons doel is niet om uw organisatie ingrijpend te veranderen. Onze ervaring is dat uw bedrijf vaak al voor 90% voldoet aan de gestelde wensen of normen. Wij helpen u de overige 10% op orde te krijgen. En we doen dat in nauw overleg. Onze hulp kan dus variëren van het inzichtelijk maken van uw processen compliant aan een norm tot het versterken van uw bedrijfsstructuur, ons advies sluit aan bij uw wensen. Bekijk hier al onze diensten of neem vandaag nog contact met ons op.

Wij zijn graag de beste in ons vak,  bij Van Voorst Consult telt vakkennis en ervaring. Al onze adviseurs hebben aantoonbare relevante werkervaring.

Wij zijn graag de beste in ons vak, bij Van Voorst Consult telt vakkennis en ervaring. Al onze adviseurs hebben aantoonbare werkervaring in hun vakgebied en kunnen deze deskundigheid inbrengen binnen uw procesgang. Als u ons vertelt waar u naar toe wilt, dan houden wij rechte koers naar het door u gestelde doel. Omdat wij weten dat u meer te doen hebt dan ons te woord staan is, komen wij gelijk ter zake. Wij nemen liever niet meer tijd dan nodig is om het gestelde doel te behalen. Wij staan er dus net zo als u in: het behalen van een norm of certificering is mooi, maar ondergeschikt aan uw totale bedrijfsproces.

Behalve de vakkennis en ervaring brengen onze adviseurs ook een positieve kijk op uw organisatie mee. Adviseurs van Van Voorst Consult houden ervan om met u te sparren over wat er goed gaat in uw organisatie en wat er mogelijk beter kan. Wij zijn ervan overtuigd dat een positieve houding een positief resultaat oplevert. We vertalen dat in een open en eerlijke samenwerking een klantgerichte aanpak en bovenal: een lach op zijn tijd.

Waarom kiezen voor Van Voorst Consult?

  • Ervaring sinds 1994
  • Aantoonbaar sneller resultaat
  • Werken met praktisch stappenplan
  • Ook begeleiding ná certificering of bedrijfsversterking
  • Van advies tot overnemen van (KAM-)taken in uw organisatie
  • Flexibele inzet, taak- en tijdsbesteding naar wens
  • Een vraag/mailtje tussendoor, dat rekenen we niet

 

Van Voorst Consult en MVO

Maatschappelijke verantwoordelijkheid vinden we als organisatie belangrijk. Daarom hebben we als organisatie naast ISO 9001 ook het MVO-keurmerk behaald. Onze klanten en medewerkers zijn belangrijke stakeholders. Echter willen we graag breder betrokken zijn bij onze maatschappij en hierin iets teruggeven. Denk aan sponsoring van diverse activiteiten, bieden van stages en waar mogelijk invulling geven aan social return.

Op milieugebied is onze voetprint berekend. Over 2018 betrof dit zo’n 40 ton CO2 emissie. Gezien de inkoop van groene stroom (van Nederlandse oorsprong) is deze uitstoot voor 95% brandstof en de overige uitstoot is gasverbruik op ons kantoor.

Middels een goed beheer van ons wagenpark, goed agendabeheer, efficiënte projectverdeling over onze adviseurs en freelancers en waar mogelijk gebruik te maken van ICT middelen proberen we deze uitstoot te beperken.
Van Voorst Consult - ISO 9001 certificeringMVO Keurmerk - Van Voorst Consult