Nieuwe VKL (VoedselKwaliteit Loonwerk) per 1-1-2020

De nieuwe norm voor VKL (Norm VoedselKwaliteit Loonwerk) is eind 2019 gepubliceerd. In deze nieuwe norm zijn de aanpassingen van de norm Global Gap voor akkerbouw opgenomen. Hierdoor sluiten de eisen van de beide normen weer op elkaar aan.
De nieuwe norm ging op 1-1-2020 in. Ook is de zelfbeoordelingslijst aangepast door deze aanpassingen. Zowel de norm als de zelfbeoordelingslijst zijn te downloaden via https://www.vkl.nl/documentatie.html

Wij hebben als Van Voorst Consult uiteraard een actueel handboek / documentenreeks opgesteld die voldoet aan de eisen van de VKL versie 2020.

VKL - Van Voorst Consult

Mocht u de nieuwe versie VKL nog niet of niet volledig hebben ingericht binnen uw organisatie, dan helpt Van Voorst Consult u graag met de implementatie. Wij hebben praktische en getoetste voorbeelden waarmee u effectief dergelijke zaken kunt inrichten.
Voor meer informatie of advies kunt u direct bellen met Wim van Leeuwen: 06 – 57 47 69 04 of maak gebruik van ons contactformulier. Wij bellen u dan binnen één werkdag terug.