Nieuwe vakgebieden voor Van Voorst Consult

Het dienstverleningsaanbod van Van Voorst Consult is vergroot. Informatiebeveiliging en Organisatie & Verandering zijn twee nieuwe vakgebieden die we afgelopen jaren sterk hebben ontwikkeld.Opbouwende blokjes

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging gaat om de toenemende eis dat (digitale) informatie goed en zorgvuldig wordt beheerd. Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid staan hierbij centraal. In het nieuws hoort u steeds vaker dat privacygevoelige informatie op straat beland of in handen komt van hackers. Van Voorst Consult helpt u aantoonbaar te maken dat de aan u toevertrouwde informatie veilig is. Bijvoorbeeld door ISO 27001-certificering.

Uiteraard kunnen wij u ook helpen in het voldoen aan de AVG (GDRP)-wetgeving die per 25 maart 2018 voor iedere organisatie actief wordt. Lees hier ons echt praktische oplossing!

“Van Voorst Consult helpt u praktisch te voldoen aan de AVG-wetgeving.”

Organisatie & Verandering

Organisatie & Verandering gaat over het bedrijfskundig ondersteunen van uw organisatie. De economie bloeit: dit is het moment om uw organisatie te versterken. De adviseur van Van Voorst Consult kan u ondersteunen in het optimaliseren van processen, het vergroten van de kwaliteitsbeleving en het verminderen van verspilling.

Hoe dat er in de praktijk uitziet? Wij vertellen u graag over onze laatste casussen, bijvoorbeeld een opdracht in een productieomgeving gekoppeld aan een ESF-subsidie of voor een semi-overheidsbedrijf waarin procesoptimalisatie is doorgevoerd.