Nieuwe risicoanalyse tool ISO-9001:2015

Van Voorst Consult heeft een primeur. Als éérste adviesbureau heeft Van Voorst Consult een complete risicoanalyse tool ontwikkeld op basis van de eisen van de DIS-ISO-9001:2015. Deze tool sluit in zijn geheel aan op de – voor onze klanten bekende – EasyTool systematiek. Praktisch, begrijpelijk en doelgericht.

De EasyRiskTool is gebaseerd op het risicomanagementmodel van ISO 31000 en de HLS-structuur. Zoals u van ons gewend bent worden op praktische wijze alle basisgegevens bij elkaar gebracht en in o.a. een stakeholderanalyse zichtbaar gemaakt. Vervolgens brengen we samen met de betrokken proceseigenaren de kwaliteitsrisico’s in kaart, alsmede de beheersmaatregelen. Dit levert verfrissende inzichten op over risicobeheersing, monitoring en verantwoordelijkheden. op risicobeheersing.

De implementatiepilot met de EasyRiskTool is inmiddels afgerond. Tijdens deze pilot heeft een geaccrediteerde certificerende instelling meegekeken. EasyRiskTool is de tool om uw ISO 9001 certificaat te updaten naar de versie 2015.

Als vervolg op dit traject zijn we begonnen met het gereedmaken van de EasyRiskTool voor de nieuwe ISO 14001 norm. Voor alle Van Voorst Consult klanten stellen wij deze tool geheel gratis beschikbaar binnen onze adviesopdrachten. Dit aanbod geldt ook voor nieuwe klanten.

Interesse?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.