Het aantoonbaar maken van uw MVO-beleid loont! Maar hoe doe je dat nu, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen of kortweg MVO? Wij schatten zo in dat u veel zaken al heeft geregeld; u betaalt uw belastingen, zorgt voor een prettige werkomgeving voor uw medewerkers, levert uw werken / diensten zoals vooraf overeengekomen en sponsort misschien wel een plaatselijke sportvereniging. Allemaal facetten die onder de 3P’s (Triple P) ofwel People, Planet en Profit van MVO vallen.

Het keurmerk geeft een 30-tal vragen verdeeld over de 3P’s. Hieronder zitten zowel verplichte vragen als keuzevragen waarbij u een minimale score dient te behalen om het keurmerk te ontvangen.

Voldoen aan de keurmerk-eisen

Als Van Voorst Consult zijn we nauw betrokken geweest bij de opzet van dit MVO-keurmerk omdat we de behoefte in de markt zagen. De eisen vanuit dit keurmerk zijn voor iedere organisatie goed inpasbaar! Denk aan juiste personele beloning, inzicht en mogelijke reductie in uw energieverbruik of zorg dragen voor het beperken van uw milieu-impact en een juist afvalstoffenbeleid. Door onze ervaring kunnen we u binnen een beperkt aantal uren al ondersteunen het MVO-keurmerk te implementeren.

Onze adviseurs hebben reeds jaren ervaring met MVO en het aantoonbaar maken hiervan. Door middel van onze Easytool systematiek ondersteunen wij u op een praktische en doelgerichte manier de keurmerk-eisen te beantwoorden en zo het MVO-keurmerk te behalen. Echter, een eerste verantwoordelijkheid ligt altijd bij u als ondernemer of directie. Het uitdragen van uw missie en visie is hierin cruciaal.

Het MVO-keurmerk behalen

Het MVO-keurmerk maakt deze zaken aantoonbaar. Door een keurmerk-inspectie door een onafhankelijke derde partij wordt u getoetst op de 30-tal aspecten verdeeld over de facetten People, Planet en Profit. Deze lijst is opgebouwd vanuit de internationaal goedgekeurde ISO 26001 richtlijn en geeft daarmee een betrouwbaar stempel op uw MVO-beleid.MVO Keurmerk - Van Voorst Consult
Met de resultaatgerichte ondersteuning van onze adviseurs komt u altijd tot het MVO-keurmerk, gegarandeerd! De investering hiervoor zal beperkt blijven tot een enkele dagdelen en de keurmerk-inspectie. Hiermee is het MVO-keurmerk voor iedere organisatie te behalen.

Bel vandaag nog met Gijsbert van Voorst, 06-54 20 13 35, voor een vrijblijvende kennismaking of het uitstippelen van uw stappen naar het MVO-keurmerk. U kunt ook onderstaande formulier invullen, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

MVO-keurmerk informatie