Wat is MVK ondersteuning?

VCA en VCU vragen om MVK ondersteuning betreffende de VGM-taken (veiligheid, gezondheid en milieu). Deze opleiding hoeft u niet zelf te halen, u mag uw MVK ondersteuning extern organiseren. De MVK-deskundige dient een geldig diploma volgens Hobéon SKO te hebben. Wij bieden u graag deze ondersteuning.

De MVK-ondersteuning biedt u de mogelijkheid tot het stellen van vragen op het gebied van VGM. Dit kan zijn een helpende hand bij uw RI&E, vragen over machineveiligheid, gevaarlijke stoffen, Taak Risico Analyse, VG-plan, het opstellen van procedures en instructies, veiligheidsplannen en advies, maar ook het uitvoeren van een PAGO/PMO of uw beleid aangaande milieu-aspecten.

Vaak wordt de MVK ondersteuning gecombineerd met het houden van interne audits, een jaarlijkse check-up van uw managementsysteem (VCA, VCU etc.) en check-up van uw risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

Regelen van MVK ondersteuning?

Wij verzorgen MVK ondersteuning voor een breed scala aan bedrijven. De tijdsbesteding is afhankelijk van uw wensen en type organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om direct uw MVK ondersteuning te regelen.

Informatie aanvragen over deze norm?
U kunt ook direct een adviesgesprek aanvragen.

Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek van ongeveer een uur waarin we de tijd hebben om met u door te praten wat u wilt bereiken en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Klik om te zien hoe u zich voor kunt bereiden en om een moment te plannen waarop het gesprek u uitkomt. PLAN EEN ADVIESGESPREK