KEURMERK BEHALEN

De kwaliteit van uw bedrijf wordt zichtbaar en herkenbaar. Dat is de essentie van een keurmerk.
Om dit zichtbaar te maken is meestal nog wel een stuk werk te verrichten; diverse processen moeten volgens de keurmerkeisen doorlopen worden, medewerkers dienen geschoold hun werk te doen, de klachtenafhandeling moet zorgvuldig verlopen. Kortom alles wat uw klanten belangrijk vinden voor uw bedrijf komt naar voren in de keurmerkeisen van een bepaald keurmerk.

Om dat goed te verwoorden en in de praktijk te brengen kan Van Voorst Consult u helpen. Zowel voor opzetten van een nieuw keurmerk, als het implementeren van een bestaand keurmerk: bij Van Voorst Consult bent u aan het juiste adres.

Diverse medewerkers van Van Voorst Consult zijn ‘geregistreerd keurmerkadviseur’ bij Keurmerk Nederland, waarmee Van Voorst Consult een samenwerkingsovereenkomst heeft. Ook is het mogelijk u keurmerk te laten registreren in het Keurmerkregister van Keurmerk Nederland.

Met ondersteuning van Van Voorst Consult levert u het overtuigende bewijs dat uw bedrijf beschikt over de vereiste kwaliteiten en behaalt u het keurmerk.

Bel voor een vrijblijvende afspraak.