ISO BEDRIJFSADVIES

ISO bedrijfsadvies voor het praktisch benutten en toepassen van ISO normen en richtlijnen voor kwaliteitszorg, (ISO 9001 certificering), milieuzorg (ISO 14001 certificering) en voedselveiligheid (ISO 22000 certificering). Maar ook ISO bedrijfsadvies bij het toepassen van arbomanagement (OHSAS 18001).
ISO bedrijfsadvies?
Van Voorst Consult heeft jarenlange ervaring op het gebied van ISO bedrijfsadvies. Wij kunnen uw organisatie uitstekend begeleiden bij het opzetten en benutten van een managementsysteem ten behoeve van ISO certificering. Het doel van ISO certificering en het ISO bedrijfsadvies hierbij moet zijn om als organisatie hier rendement uit te halen. Dat dit in de praktijk ook mogelijk is, bewijst de volgende praktijkcase over ISO bedrijfsadvies.
Praktijkcase van een ISO bedrijfsadvies
Een middelgroot transportbedrijf vroeg Van Voorst Consult om ISO bedrijfsadvies bij het waarborgen van de kwaliteit. Het bouwen van een solide organisatie en een managementsysteem bleek na inventarisatie nodig om de ISO certificering te behalen. Van Voorst Consult voegde de daad bij het woord. Binnen de geplande en overeengekomen tijd was de organisatie klaar voor ISO certificering en werd door BVQI het ISO 9001: 2000-certificaat verleend.
Voordelen ISO bedrijfsadvies.
De gerealiseerde kwaliteit door dit ISO bedrijfsadvies werd duidelijk zichtbaar. Het schadepercentage aan transportgoederen daalde van 5,9% naar 2,3%. Gevolg: hogere klanttevredenheid, minder rompslomp door schadegevallen en een forse besparing op de verzekeringspremie. Behalve de ISO certificering heeft dit transportbedrijf samen met Van Voorst Consult inmiddels ook de HACCP certificering en de GMP certificering met succes afgerond.
ISO bedrijfsadvies en Van Voorst Consult
Wilt u meer weten over ISO bedrijfsadvies en wat Van Voorst Consult op het gebied van ISO bedrijfsadvies voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!