ISO 22000 BIJEENKOMST ‘EEN NIEUWE NORM IN FOOD!’

Als ondernemer in de foodsector komt u allerlei verschillende kwaliteitsnormen tegen. Niet alleen Nederlandse standaarden, zoals HACCP, maar ook Europese standaarden, zoals BRC-Food, IFS, EFSIS en EUREP-GAP worden veel gebruikt en gevraagd. Om het voor u makkelijker te maken is er vorig jaar één nieuwe norm ontwikkeld voor voedselveiligheid, die het beste van alle standaarden combineert en breed wordt geaccepteerd: ISO 22000.

Syntens wil u graag laten zien wat deze norm voor uw bedrijf kan betekenen in de bijeenkomst: “ISO 22000: een nieuwe norm in food”

Maandag 27 november 2006
15.30 – 18.30 uur
Locatie: Motel van der Valk, Balkenweg 1, 9405 CC Assen

Tijdens deze bijeenkomst geeft de heer Ton Kortekaas van Van Voorst Consult voordelen aan van ISO 22000 en behandelt de toepassingen in de praktijk. Een ondernemer vertelt over zijn ervaringen met ISO 22000. De heer Groeneveld van Lloyds gaat inhoudelijk in op ISO 22000.

Nieuwsgierig? Schrijf u dan snel in voor de bijeenkomst op 27 november a.s. U kunt zich aanmelden via hho@syntens.nl. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 50,– per persoon.

Dus graag tot ziens op 27 november!