Inschrijven op aanbestedingen, een uitdaging

Europese aanbestedingen zijn voor veel inschrijvers een grote uitdaging. Je concurreert vaak met de ‘grote jongens’ in de markt om die ene ‘mooie’ opdracht te bemachtigen. In sommige markten schrijven soms >10 partijen in op een aanbesteding waarbij slechts één partij de opdracht kan winnen. Een partij die je helpt bij de inschrijving kan je win-kans sterk vergroten. Wij hebben goede ervaringen met o.a. Aanbestedingszaken en stellen deze partij graag aan u voor.

Wie is Aanbestedingszaken?

Aanbestedingszaken B.V. is opgericht door Henk Timmer en Thomas Klein Bramel.

Aanbestedingszaken_Henk TimmerHenk heeft na zijn behaalde studies journalistiek, bedrijfskunde en rechten vijf jaar gewerkt voor het Expertisecentrum Aanbesteden van het Ministerie van Economische zaken en Klimaat (PIANOo/TenderNed). In deze functie heeft hij honderden aanbesteders en inschrijvende bedrijven geadviseerd op aanbestedingsgebied. Sinds 2019 richt Henk zich fulltime op het winnen van aanbestedingen voor zijn opdrachtgevers.

Thomas heeft een facilitaire achtergrond vanuit zijn studie bij de Hanzehogeschool Groningen. Ook heeft hij cum-laude zijn leergang aanbestedingsrecht aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Thomas heeft meer dan 5 jaar ervaring met het begeleiden van aanbestedingstrajecten en heeft meer dan honderd adviestrajecten begeleidt met een winrate van 62% in tientallen verschillende branches. Zijn specialismen liggen in: externe inhuur, beveiliging, schoonmaak en de verhuisdienstverlening.

Wij begeleiden in alle facetten bij het inschrijven op aanbestedingen. Van het brainstormen over de teksten tot het schrijven van teksten en het geven van juridisch advies waar nodig. Ook adviseren wij inschrijvers over het pre-positioneren bij aanbestedingen. Het inschrijfproces start namelijk al voor publicatie van de aanbesteding, denk bijvoorbeeld ook aan vragen voor een (ISO-)certificering.

Wat is onderscheidend aan onze aanpak?

Logo Aanbestedingszaken

Wat ons verschilt van andere organisaties, is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij doen écht moeite om de klant te leren kennen. Wij komen dan ook altijd bij de klant op locatie om elkaar goed te leren kennen en te sparren over de aanbesteding. Wij geloven daarnaast in structurele samenwerkingen en het samen beter worden in het inschrijven op aanbestedingen. Er ontstaat lerend vermogen en de tips en tricks worden weer meegenomen naar je volgende aanbestedingen.

Meer weten over aanbestedingen en hoe deze te winnen? Neem contact op via www.aanbestedingszaken.nl
Op zoek naar ISO-certificering om een aanbestedingseis in te vullen, Neem contact op met onze salesmanager.