Grijp deze kans voor subsidie…!

Wellicht kent u wel iemand die een groot project heeft uitgevoerd, met steun van een subsidie. Wat een geld zult u gedacht hebben, en dat kun je zo krijgen om je eigen project mee uit te voeren?
Ja, dat is heel kort gezegd wel de strekking. Ook u kunt gebruik maken van een aantrekkelijke subsidieregeling om een optimalisatie of vernieuwing binnen uw organisatie door te voeren. Voor ondernemers die vooruitkijken is er, opnieuw, de gelegenheid om deel te nemen aan de ESF subsidie.

Wat wordt er aangeboden

Het Agentschap SZW voert (Europese) subsidieregelingen en overige complexe opdrachten uit voor opdrachtgevers en aanvragers. De ESF-subsidies ofwel Europees Sociaal Fonds zijn hier onderdeel van. In november kunnen weer aanvragen ingedient worden voor de subsidieregeling 2014-2020 die een nieuw tijdsvak ingaat. Deze subsidie is voor veel bedrijven interessant. De helft van de projectkosten worden gesubsidieerd, tot een bedrag van tienduizend euro waarbij dan zelf de andere tienduizend euro ingelegd dient te worden. De totale pot voor de subsidies bedraagt € 13.000.000.

Hoe kunt u dit geld benutten.

Uw organisatie ligt al enkele jaren op de juiste koers, maar echte vooruitgang is lastig te boeken. De markt vraagt nieuwe manieren van ondernemen, uw uitdaging is hierin een plek te bieden die past bij uw medewerkers en aansluit bij deze markt.

Uw project moet passen binnen de 4 benoemde thema’s vanuit de subsidieregeling (bevorderen gezond en veilig werken, leercultuur/competentiemanagement, interne mobiliteit en/of flexibele werkcultuur). Zie hiervoor ook de toelichting op www.agentschapszw.nl. Veel ondernemersvraagstukken, waaronder veiligheidsmanagement tot innovatievraagstukken, zijn binnen deze thema’s uit te voeren.

Grijp deze kans

U kunt op deze manier genieten van een kwaliteitsinjectie tegen een zeer scherpe investering! Wij hebben diverse adviseurs die jaren ervaring hebben in het aanvragen en uitvoeren van deze subsidietrajecten. Zowel bij grote bedrijven als het MKB.

Neem nog deze week contact op met Van Voorst Consult om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06-51 00 56 92 of vul onderstaande formulier in. Wees op tijd om vooraan te staan tijdens de subsidieaanvraag!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.