GMP+ diervoeding aangepast per 1 mei 2022

Per 1 mei jl. heeft GMP+ International een nieuwe versie van de standaard gepubliceerd. Het gaat hierbij om een draft versie waarvan nog niet is gepubliceerd wanneer deze doorgevoerd worden.

Logo GMPplus-fsa Dit is geheel in lijn met de werkwijze van GMP+ International. Het betreft wijzigingen die niet essentieel zijn voor voederveiligheid maar wel de standaard verbeteren. Deze wijzigingen zullen binnen 9 maanden doorgevoerd worden.

GMP+ heeft een handige norm-versie op de website geplaatst waarin de wijzigingen zichtbaar zijn. Bij het doornemen van deze stukken komt naar voren dat men de norm heeft aangepast met een andere manier van weergeven. Hiermee heeft men gezorgd voor meer duidelijkheid in de norm.

De wijzigingen zijn te vinden op de website Requirements Companies | GMP+ International (gmpplus.org).  Kies voor R 1.0 Feed Safety managent system requirements.

Mocht u vragen hebben over deze aanpassingen of hulp zoeken bij het invoeren van deze nieuwe aanpassingen dan helpen wij u graag. Via onze contactpagina neemt u eenvoudig en vrijblijvend contact met ons opnemen!