Digitale (ISO-)registraties

Digitale checklist - Van Voorst ConsultDit jaar is remote en online werken definitief doorgebroken. Zelfs bedrijven die de voorkeur hadden om iedere dag, liefst op vaste tijden, op kantoor aanwezig te zijn bewezen dit jaar dat zij anders kunnen werken. Goede online werkomgevingen en IT-infrastructuur zijn hierbij cruciaal.

Wij gaan hierbij gemakshalve niet in op een goede thuiswerkplek; denk aan een goede bureaustoel, beeldscherm, stabiele internetverbinding, laptopverhoger en los toetsenbord met ergonomische muis. Ook bespreken we niet de basiszaken voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering; een prettig en snel werkend CRM/ERP-pakket gekoppeld met online boekhouding, bankkoppeling en wellicht een mobiele app voor onderweg. Deze zaken zijn hopelijk al goed geregeld.

Vanuit ons KAM- / ISO-vakgebied willen we specifiek de aandacht richten op enkele tools die uw (ISO/VCA-)registraties digitaliseert en vaak via een app toegankelijk maken. Dit scheelt printen, meeslepen van formulieren naar uw werklocatie, fysieke bewaarmappen en slechts op één plek (niet gebackupped) hebben van uw registraties.

Wij werken systeem-onafhankelijk en sluiten altijd aan bij uw bestaande werkomgevingen, CRM-pakket of registratie-tools. Let bij de keuze voor een registratie-tool voornamelijk op gebruiksgemak van de webversie alsook de mobiele app. Daarnaast, kunt u zelf formulieren opstellen en bewerken, wat zijn de kosten per gebruiker of registratie, kunt u al uw soorten registraties/checklisten of eventueel uw gehele handboek/processen er in kwijt en zijn er koppelingen te maken met uw CRM-pakket, email-notificaties of takenlijstjes.

Diverse handboek en/of registratietools