De adviseurs van Van Voorst Consult zijn er voor de vragen waar u zelf niet uitkomt of de zaken die u zelf niet georganiseerd krijgt. Ons doel is niet om uw organisatie ingrijpend te veranderen.

Onze ervaring is dat uw bedrijf vaak al voor 90% voldoet aan de gestelde normen. Wij helpen u de overige 10% op orde te krijgen. En we doen dat in nauw overleg. Onze hulp kan dus variëren van opzetten van een degelijk handboek tot het hervormen van de bedrijfsstructuur – maar alleen als u dat wilt.

 

Hoe kunnen wij u het best helpen?

Manual <span>support</span>

Manual support

U ontvangt onze EasyTool manual, voor u specifiek gemaakt. Hiermee voldoet u aan alle eisen van de norm. U kunt hiermee zelf aan de slag. Wij helpen u waar gewenst, zo betaalt u nooit teveel.

Meer over ManualSupport
Voorst <span>support</span>

Voorst support

Gegarandeerd het gewenste certificaat behalen. Wij adviseren en coachen uw organisatie effectief. Vooraf bepalen we de gewenste planning en investering. Zo krijgt u altijd wat we hebben afgesproken.

Meer over VoorstSupport

Interim support

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor geheel van u over. Wij regelen alles wat nodig is bij u intern om een certificering te behalen en te behouden.

Meer over InterimSupport

Kennismaken?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan met een van onze adviseurs

Maak een afspraak