Wat is BRL 6000-certificering?

De BRL 6000 serie is de opvolger van BRL 6001. De BRL 6000 regeling geldt voor het ontwerpen, installeren én beheren van installaties, binnen verschillende vakdisciplines.

BRL 6000 bestaat uit:

  • Een algemeen deel, inhoudende alle eisen die aan de te certificeren organisatie en de betrokken certificatie-instelling worden gesteld, ongeacht de certificatieregeling waarvoor het bedrijf wenst te worden gecertificeerd.
  • Een groot aantal bijzondere delen 6000-01 t/m 21, inhoudende alle materiespecifieke eisen met betrekking tot het onderwerp van certificatie.

Voor een compacte en heldere beschrijving van uw organisatie heeft Van Voorst Consult een handig hulpmiddel: Easytool©. In een adviestraject is een koppeling met ISO 9001, VCA* of andere normen mogelijk.

Informatie aanvragen over deze norm?
U kunt ook direct een adviesgesprek aanvragen.

Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek van ongeveer een uur waarin we de tijd hebben om met u door te praten wat u wilt bereiken en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Klik om te zien hoe u zich voor kunt bereiden en om een moment te plannen waarop het gesprek u uitkomt. PLAN EEN ADVIESGESPREK

Meer over BRL 6000