De BRC Opslag en Distributie norm richt zich op opslag- en transportbedrijven, denk hier bijvoorbeeld aan transportbedrijven die bulkgoederen transporteren, maar ook een opslaglocatie van een webshop die levensmiddelen distribueert.

De huidige versie is BRC opslag en distributie versie 3.

BRC adviesbureauBRC Storage & Distribution - Van Voorst Consult

Als een van de weinige adviesbureaus in Nederland is Van Voorst Consult geregistreerd BRC consultant. Deze registratie maakt voor u aantoonbaar dat wij u als experts op dit gebied kunnen adviseren. Een registratie als BRC-consultant brengt strenge eisen met zich mee:

  • De adviseur moet hetzelfde trainingstraject volgen als de auditor
  • Het opleidingsniveau van de adviseur moet vergelijkbaar zijn met die van een auditor (HBO+)
  • Ervaring op het gebied van HACCP en ervaring met diverse productgroepen moet aantoonbaar zijn
  • Alle referenties zijn door de BRC organisatie nagebeld

Wij geven u vakkundig en doelgericht advies op het gebied van de normeisen. Maar wij kunnen u ook helpen bij het opstellen van bijvoorbeeld de gevarenanalyse, het aanvragen en uitvoeren van leveranciersaudits, het opstellen van een nulmeting, het geven van BRC-trainingen en het afnemen van interne audits of proefaudits. Kortom: wij kunnen een bedrijf compleet begeleiden bij het behalen van een BRC-certificaat.

BRC advies aanvragen

Wij helpen u graag met het behalen van uw BRC-Opslag en distributie certificering of het eventueel combineren van diverse normen. Wilt u meer informatie of wilt u meer weten over de mogelijkheden qua begeleiding? Onze adviseur Gijsbert van Voorst helpt u graag. U kunt hem bereiken via 06 – 54 20 13 35. Natuurlijk kunt u ook een adviesgesprek aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een goed gesprek en waar gewenst een bezoek.

Adviesgesprek aanvragen

Meer informatie over de BRC-standaard: