De BRC Opslag en Distributie norm richt zich op opslag- en transportbedrijven, denk hier bijvoorbeeld aan transportbedrijven die bulkgoederen transporteren, maar ook een opslaglocatie van een webshop die levensmiddelen distribueert.

BRC adviesbureauBRC Storage & Distribution - Van Voorst Consult

Als een van de weinige adviesbureaus in Nederland is Van Voorst Consult geregistreerd BRC consultant. Deze registratie maakt voor u aantoonbaar dat wij u als experts op dit gebied kunnen adviseren. Een registratie als BRC-consultant brengt strenge eisen met zich mee:

  • De adviseur moet hetzelfde trainingstraject volgen als de auditor
  • Het opleidingsniveau van de adviseur moet vergelijkbaar zijn met die van een auditor (HBO+)
  • Ervaring op het gebied van HACCP en ervaring met diverse productgroepen moet aantoonbaar zijn
  • Alle referenties zijn door de BRC organisatie nagebeld

Wij geven u vakkundig en doelgericht advies op het gebied van de normeisen. Maar wij kunnen u ook helpen bij het opstellen van bijvoorbeeld de gevarenanalyse, het aanvragen en uitvoeren van leveranciersaudits, het opstellen van een nulmeting, het geven van BRC-trainingen en het afnemen van interne audits of proefaudits. Kortom: wij kunnen een bedrijf compleet begeleiden bij het behalen van een BRC-certificaat.

BRC advies aanvragen

Wij helpen u graag met het behalen van uw BRC-Opslag en distributie certificering of het eventueel combineren van diverse normen. Wilt u meer informatie of wilt u meer weten over de mogelijkheden qua begeleiding? Onze adviseur Bouke de Vries helpt u graag. U kunt hem bereiken via 06 – 574 76 904. Natuurlijk kunt u ook een adviesgesprek aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een goed gesprek en waar gewenst een bezoek.

Adviesgesprek aanvragen

Meer informatie over de BRC-standaard: