BRC Agents and Brokers

Met name het afstemmen van eisen van de afnemer en tracking en tracing zijn belangrijke punten in de BRC Agents and Brokers norm.

Een van de eisen van de BRC-Food is dat niet gecertificeerde agenten en handelaren de naam van de producent van de levensmiddelen vrij moet geven. Hiermee wordt een duidelijke transparantie in de keten verkregen, wat met name belangrijk is wanneer er een recall plaats vindt.
Als een agent / handelaar gecertificeerd is volgens de BRC Agents and Brokers, hoeft deze de oorsprong van het product niet prijs te geven.

De huidige versie is BRC agents and brokers versie 3

BRC adviesbureauBRC Agents & Brokers - Van Voorst Consult

Als een van de weinige adviesbureaus in Nederland is Van Voorst Consult geregistreerd BRC consultant. Deze registratie maakt voor u aantoonbaar dat wij u als experts op dit gebied kunnen adviseren. Een registratie als BRC-consultant brengt strenge eisen met zich mee:

  • De adviseur moet hetzelfde trainingstraject volgen als de auditor
  • Het opleidingsniveau van de adviseur moet vergelijkbaar zijn met die van een auditor (HBO+)
  • Ervaring op het gebied van HACCP en ervaring met diverse productgroepen moet aantoonbaar zijn
  • Alle referenties zijn door de BRC organisatie nagebeld

Wij geven u vakkundig en doelgericht advies op het gebied van de normeisen. Maar wij kunnen u ook helpen bij het opstellen van bijvoorbeeld de gevarenanalyse, het aanvragen en uitvoeren van leveranciersaudits, het opstellen van een nulmeting, het geven van BRC-trainingen en het afnemen van interne audits of proefaudits. Kortom: wij kunnen een bedrijf compleet begeleiden bij het behalen van een BRC-certificaat.

De BRC agenten en handelaren hebben wij beschikbaar in een goed leesbare Nederlandse vertaling en hier beschikbaar. Dit verhoogt het gebruiksgemak van de norm en voorkomt vooral op de werkvloer interpretatieverschillen.

Informatie aanvragen over deze norm?
U kunt ook direct een adviesgesprek aanvragen.

Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek van ongeveer een uur waarin we de tijd hebben om met u door te praten wat u wilt bereiken en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Klik om te zien hoe u zich voor kunt bereiden en om een moment te plannen waarop het gesprek u uitkomt. PLAN EEN ADVIESGESPREK

Meer informatie over de BRC-standaard: