BRC Agents and Brokers, versie 2 – erkend door de GFSI

Logo GFSIVoor het eerst heeft de GFSI een Food-Safety-Standaard goedgekeurd die betrekking heeft op de handelsactiviteiten. Dit betekent dat alle bedrijven die tegen deze nieuwe standaard zijn gecertificeerd naar hun afnemers mogen aangeven dat ook dit certificaat GFSI-recognized is.

De adviseurs van Van Voorst Consult hebben ruime ervaring in het implementeren en het onderhouden van voedselveiligheidsnormen, waaronder deze BRC-norm en helpen u graag bij de update van deze norm.

Zoals wellicht bekend is deze norm vrij opvraagbaar bij op de BRC-site, helaas niet in het Nederlands. Van Voorst Consult heeft deze norm als gebruikschecklist in een goed leesbare vertaling omgezet, dit verhoogd het gebruiksgemak en voorkomt vooral op de werkvloer interpretatieverschillen. Let op: bij discussie zal de Engelse tekst altijd leidend zijn.
Format van het document is een vrij bewerkbare Excel-document, zodat er makkelijk met filters etc. gewerkt kan worden.
Deze vertaling kost € 295,- (excl. BTW) en wordt per omgaande per mail gestuurd.

Bij vragen of het aanvragen van deze norm-vertaling kunt u contact opnemen via onze contactpagina of rechtstreeks met onze salesmanager Wim van Leeuwen op 06-57 47 69 04.