Bouke nieuwe adviseur bij Van Voorst Consult

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Bouke de Vries. Ik ben 29 jaar jong en gelukkig getrouwd met Jacolien. Sinds april mag ik het team van Van Voorst Consult versterken als adviseur. In deze uitdagende en mooie taak mag ik, samen met mijn nieuwe collega’s, onze klanten begeleiden bij verschillende trajecten naar certificering.

Mijn vaardigheden liggen vooral op het gebied van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid. Dit is ook mijn achtergrond naast mijn marketing en sales interesse. Vandaar dat ik naast het adviseren en begeleiden van klanten ook mede-verantwoordelijk ben voor de marketing en acquisitie bij Van Voorst Consult.

De eerste periode bij Van Voorst Consult heb ik als zeer plezierig ervaren. Mijn collega’s zijn praktische vakmensen met een flinke dosis enthousiasme! Dat werkt aanstekelijk. Ik hoop dat dit voor uw organisatie ook van toepassing is, want betrokkenheid is fundamenteel voor iedere organisatie.
Betrokken bij resultaat!