Wat is BORG beveiliging certificering?

In certificatieschema BORG Beveiligingsbedrijf zijn criteria opgenomen voor technische beveiligingsbedrijven. Dit zijn bedrijven die elektronische alarmsystemen aanleggen en/of bouwkundige beveiliging aanbrengen.

De criteria gaan over:

  • de bedrijfsvoering van technische beveiligingsbedrijven
  • de bedrijfsprocessen van technische beveiligingsbedrijven
  • de deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel
  • het ontwerp en de aanleg van beveiligingssystemen
  • het installeren en opleveren van beveiligingssystemen
  • onderhoud van en storingen aan beveiligingssystemen

Erkende BORG Beveiligingsbedrijven geven BORG-certificaten en BORG-opleveringsbewijzen uit, waarmee de eigenaar van een alarmsysteem kan aantonen dat zijn alarmsysteem deskundig en betrouwbaar is aangelegd en wordt onderhouden volgens de geldende installatievoorschriften.

Voor een compacte en heldere beschrijving van uw  organisatie heeft Van Voorst Consult een handig hulpmiddel: Easytool©. In een adviestraject is een koppeling met ISO-9001, VCA* of andere normen mogelijk.

Advies en begeleiding bij BORG certificering

Van Voorst Consult heeft jarenlange ervaring met het advies en begeleiding bij het opzetten, benutten en behalen van BORG certificering. Wilt u meer weten over de BORG regeling en wat Van Voorst Consult op het gebied van BORG certificering voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

Informatie aanvragen over deze norm?
U kunt ook direct een adviesgesprek aanvragen.

Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek van ongeveer een uur waarin we de tijd hebben om met u door te praten wat u wilt bereiken en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Klik om te zien hoe u zich voor kunt bereiden en om een moment te plannen waarop het gesprek u uitkomt. PLAN EEN ADVIESGESPREK

Meer informatie over BORG beveiliging